Sockerdrömmen på bokhandlargården

Ja, det är verkligen sant. Jag har gått och blivit med café igen. Åtminstone tillfälligt. Och det känns verkligen helt fantastiskt.

Det är Diana och Stefan (som för övrigt är några av de mest fantastiska människor jag träffat) som driver Bokhandeln i Laholm som vill att deras innergård och hörnlokal ska sprudla av liv, glädje och kakor i sommar och som önskade att jag skulle ta mig an uppdraget.

Jag kunde inte vara varken mer ärad eller entusiastisk så nu kör vi!

Caféet beräknas ha öppet 2 juli- 14 augusti samt för beställning till midsommar och kommer att fokusera på glutenfritt och utan nötter. Självklart i mycket stor utsträckning på ekologiskt och tillsatsfritt.

Det här med att starta upp ett café är spännande och även om det ”bara” är över sommaren och en bra bit till invigning ännu så är det otroligt mycket jobb som ska hinna göras innan dess.
Jag tänkte att det kunde vara en rolig idé att damma av bloggen lite och låta den bli en inbjudan till er att följa med på resan och hjälpa till. För självklart behöver jag ert stöd, era tankar och idéer!

Det blir bygg-bilder, produkttester, provbakningar, kanske en och annan tävling och förstås massor av personliga tankar och funderingar.
Vill ni följa med?

3 Comments

 1. Posted on 14 mars, 2016 at 06:34 by Pia o Julius andersson

  Hejsan!
  Klart att vi vill följa med! Jättespännande! Och roligt att det är i Laholm tycker vi. Behöver du någon hjälp eller tips med något så hör gärna av dej! Kram från Pia och Julius

 2. Posted on 14 mars, 2016 at 11:04 by Linda

  Hej! Så roligt, jag reserverar det bästa bordet till er till invigningen! ;) Och tack, jag hojtar till under resans gång! Så länge skulle jag såklart bli överlycklig om vi vill sprida ordet och så tar jag mer än gärna emot om det finns några önskemål eller idéer ni själva har och skulle vilja se på caféet. Det kan vara allt från en särskild kaka till något evenemang som hade passat där och allting däremellan.

 3. Posted on 22 april, 2016 at 05:35 by Pia o Julius andersson

  Åh tackar! Ska bli så kul!

LEAVE A COMMENT